Music | Darts | Food | Drinks

Eind mei 2017 sloot Sociëteit De Pijpela na 47 jaar voorgoed zijn deuren.
Menno Jansen, de uitbater, gooit het roer om en begint een café dat zes dagen per week geopend is vanaf 19.30 uur voor een maaltijd, hapje en/of een drankje en muziek.
Na twee weken intensief verbouwen opende op 16 en 17 juni 2017 Café de Steegh zijn deuren.

Wat is er anders?
Het idee achter Café de Steegh is dat de focus meer op de muziek gericht is, van blues tot jazz, van country tot klassiek.
Ook is er ruimte voor kleinkunst. De tweede zondag van de maand organiseert Alexander Franken er Podium X. We zijn dan al open om 15.00 uur.
De woensdagavond is om de twee weken gereserveerd voor jazz en iedere vrijdag speelt er een band in het genre blues, country, rock.
Zaterdags kun je er dansen op muziek van uiteenlopende dj’s. Klik hier voor ons uitgebreide programma.
Wil je spelen op dit unieke podium meldt je dan aan via dit formulier. Wij bekijken dan of je binnen het concept past.

Darten in competitieverband is er op dinsdag en donderdagavond, maar als er geen band speelt kun je op individuele basis natuurlijk ook een pijltje komen werpen.
Ook karaoke en workshops klassieke muziek behoren tot het aanbod, alsmede klaverjassen.
Om op de hoogte te blijven van ons programma kun je je hier inschrijven op onze nieuwsbrief.

Daarnaast wordt er een eenvoudige maaltijd of hapje [bal gehakt, saté, bittergarnituur] geserveerd voor een zeer schappelijke prijs. De keuken is iedere dag geopend vanaf 19.30 uur.

Gezelligheid kent geen tijd en we gaan er van uit dat jij daar wel gevoelig voor bent. Kom dus gezellig eens langs en laat je verrassen door de veelzijdigheid van dit café.